Clocky – budilka ki pobegne

Budilka ki pobegne – Clocky bo poskrbela, da ne boste poslušali vedno iste zgodbe in izgovore! So to le želje ¸za darila, ali je lahko resnično? Ah, zjutraj sem zaspal, mi ni uspelo it telovadit. Res sem hotel iti, ampak, ampak, ampak… Pomisli, bi imel še takšne izgovore, če bi ga budila budilka ki pobegne – clocky? Mogoče ta vaš zaspani prijatelj v kratkem praznuje? Mogoče rojstni dan? Če je temu res tako, ga malo povprašajte, kakšne želje za darila ima v mislih. Mogoče si bo sam od sebe zaželel nekaj, s čimer bo pregnal to zaspanost. Ena izmed super idej za darilo je tudi budilka ki pobegne – Clocky

Clocky – zabavno darilo

clocky budilkaTudi če so njegove želje za darila drugačne, če na prvo žogo ni v njegovih mislih budilka ki pobegne – clocky, mu vseeno lahko pomagate. Bodite super prijatelj, ki pomaga rešiti neprijetno težavo. Ne le, da bo ob tej budilki ki pobegne – clocky čisto vsak zagotovo vsatane. Vendar ob tem prebujanju se bo vaš prijatelj tudi kvalitetno natelovatil, že na vsezgodaj, saj bo budilko ki pobegne – clocky najprej moral ujeti – naprej, nazaj, levo, desno, obrat…Mogoče pa so njegove želje za darila vsebovale tudi jutranje aktivnosti. Situacija pa ni tako preprosta, ne govorimo le o dirkanju budilke. Ta budilka ki pobegne – Clocky poleg tega ustvarja tudi neverjetno nadležen zvok, ki čisto vsakega zagotovo postavi pokonci. Tako boste s takšnim darilom (budilka ki pobegne – clocky) uslišali ne le eno, temveč kar nekaj želja za rojstni dan vašega prijatelja.

budilka ki pobegne je super ideja za darilo

Kako deluje to zabavno darilo? Budilka ki pobegne – Clocky se enostavno odpelje. Vaš prijatelj pa za njo – reši dve težavi na mah – zbudil se bo, zraven pa še malo potelovadil. Zato hitro kliknite na spodnji gumb in že jutri je to izvirno darilo lahko pri vašemu prijatelju. Budilka ki pobegne – Clocky potrebuje 4xAAA baterije, ki niso vključene. Da pa bodo želje za darila popolnoma uslišane, pa lahko baterije dodate kot opcijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + fourteen =

CommentLuv badge