Slušalke na zadrgo – kaj se z njimi dogaja?

 

Zaupal vam bom resnično zgodbo. Če ji boste verjeli, boste za to bogato nagrajeni, in če ne, pa se bom potrudil, da si boste premislili. Takole je bilo.

Tako kot vsako nedeljo, sem se tudi tokrat v večernih urah odpravil na tek za Savo. To je tisti trenutek, ko odklopim misli, se prepustim tempu srčnega utripa in meni najljubši glasbi. No, vsaj tako je po navadi. Tokrat pa je šlo nekaj narobe. Naj pojasnim.

slušalke na zadrgo
Kdaj pomislite, kaj vse se dogaja z vašimi slušalkami, ko so v žepu?

 Mislim, da sem eden redkih, ki s seboj na tek ne vzamem svojega mobilnika. Le zakaj se boste vprašali. Naj namignem. Le kako naj se pogovarjam po telefonu, če sem vez zadihan? Je sedaj bolj jasno, zakaj raje uporabim MP3 player? In seveda zraven spadajo tudi slušalke. Tiste male, ki si jih zatlačimo v ušesa. Prejšnjo nedeljo pa sem bil malo nemaren in svojih slušalk nisem previdno zvil na neko malo zadevico, ki sploh ne vem, kako se ji reče. Tokrat sem te moje nesrečne slušalke le zbasal v kupček in v vtaknil v žep. To je bilo prejšnji teden. In kaj ima to veze z današnjo nedeljo?

Vse. Zaradi te majhne malomarnosti sem danes tekel brez moje najljubše glasbe, ki me je vsako nedeljo držala pokonci in motivirala, da sem dosegel zastavljeni cilj. Kljub temu, da sem se z njimi ukvarjal celih 10 minut, sem na koncu sklenil, da jim lahko pomagajo le še škarje.

slušalke na zadrgo
Kaj je na njih tako posebnega?

Prva stvar, ki sem jo storil, ko sem prišel domov, je bila raziskovalna akcija. Ni bilo potrebno veliko časa, ko sem naletel na slušalke na ZIP zadrgo. Ne le, da so odlično izgledale. Zaradi oblike izdelave se tudi vozlajo ne. Čutim, da bova s temi slušalkami na zadrgo postala resnično velika prijatelja. Konec koncev naju čakajo skupni, prijetni nedeljski večeri.

Povabim vas, da kliknete tukaj in si tudi sami pogledate, kako čudovite so te slušalke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 4 =

CommentLuv badge